Google analytics:

Gaudeix d’unes vacances segures

ag. 2, 2021 | Novetats

vacances

A l’Hotel Centre Reus ens agrada que els nostres hostes gaudeixin de la seva estada sense preocupar-se de res. Per això, cuidem cada detall i prestem especial atenció a la prevenció de la COVID-19. Disposem del segell “Safe Tourism Certified” per a la tranquil·litat dels nostres hostes.

Què és el Safe Tourism Certified?

És un segell creat per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola, que se li atorga als prestadors de serveis turístics com a marca de garantia i certificació d’implantació del Sistema de prevenció de riscos per a la salut enfront de la COVID-19. Aquest certificat transmet el concepte de turisme segur recollint en el propi segell que s’aquesta certificant la implantació d’un sistema de prevenció de riscos per a la salut. Després de superar una auditoria nosaltres ja gaudim d’aquest segell, per a oferir-te major tranquil·litat en les teves vacances en les nostres instal·lacions.

Qui opta al segell?

Voluntàriament opten les empreses, organitzacions o recursos turístics com a marca de garantia i certificació de protocols contra la COVID-19. Els protocols afecten 21 àmbits diferents de la cadena de valor del turisme espanyol.

Quines són les empreses auditores?

Les empreses auditores són Adok Certificació, AENOR, APPLUS, Bureau Veritas, OCA Global, SGS i Tüv Rheinland.

Com apliquem els protocols en Hotel Centre?

Al nostre hotel som molt estrictes amb la normativa i protocol per a la prevenció per això et rebem aplicant mesures de desinfecció. Els nostres empleats t’atendran seguint les mesures estrictes. Hem senyalitzat tot l’hotel amb consells per a la teva seguretat. Cadascuna de les nostres habitacions es desinfecta exhaustivament abans de la teva arribada

En recepció disposem d’una catifa desinfectant i un dispensador de màscares

Volem que et sentis tranquil i gaudis de les teves vacances. Mira el nostre vídeo aquí http://hotelcentrereus.com/

Esperem que gaudis de la teva estada i dels nostres serveis perquè et sentis com a casa.

tu placer es nuestra

Prioridad