LA TEVA ComodiTaT, LA NOstra PrioriTaT

A l’Hotel Centre Reus, ens enorgulleix oferir una gamma de serveis dissenyats per a fer que la teva estada sigui excepcional. Ens esforcem per superar les teves expectatives i brindar-te una experiència còmoda i agradable. Aquí, trobaràs una descripció dels serveis que posem a la teva disposició:

ESMORZAR AL Restaurant

A l’Hotel Centre Reus t’oferim el servei d’esmorzar al restaurant Cèntric, situat en la planta baixa de l’edifici de l’Hotel. Per a oferir-te tota la comoditat, posem a la seva disposició aquest servei per un preu de 14€ per persona (servei gratuït per a menors de 4 anys).
En el nostre esmorzar podràs degustar tot tipus d’ingredients propis de la gastronomia mediterrània tant salats com dolços per a començar el dia de la millor forma possible!
 A més, al migdia i a la nit podran gaudir de la gastronomia local, i per ser client de l’Hotel Centre tindran accés als descomptes especials per al restaurant.

Comença el teu dia amb un esmorzar deliciós al restaurant Cèntric situat als baixos de l'hotel

T'espera amb una varietat d'opcions per a l'esmorzar

EL PLAER D'ESMORZAR AL RESTAURANT CÈNTRIC: SABORS FRESCOS I UN AMBIENT ACOLLIDOR

SALA VENDING

L’Hotel Centre Reus, disposa d’una sala vending, on trobaràs varietat de “snacks” i begudes per a gaudir a tota hora, en un ambient relaxat i acollidor.

En aquesta nova sala podràs tenir un moment de “break”, treballar en els teus projectes o prendre un cafè. Perquè un cafè abans de sortir de l’hotel sempre és bona idea!

A més, la sala vending compta també amb equipaments bàsics per a cobrir les necessitats durant la teva estada, com a microones o planxa.

Aperitius i begudes disponibles les 24 hores

Satisfés els teus antulls en qualsevol moment del dia

Snacks i refrescos al teu abast a la nostra sala de vending

EL TEU plaer És LA nOstra

PrioriTaT

AUTO CHECK-IN

Check-in exterior

És un mètode molt senzill. Només ha de seguir les instruccions que se li aniran mostrant per pantalla i facilitar el seu DNI/Passaport i Targeta de Crèdit quan se li sol·liciti. En finalitzar el procés, la màquina li proporcionarà el seu resguard de l’operació de Check-In i la targeta clau que li facilitarà l’accés a l’hotel i a l’habitació.

Requisits per a realitzar l'Auto CHECK-IN

  • Número de Reserva
  • DNI o Pasaport
  • Targeta de Crèdit amb PIN

Una vegada obtinguda la targeta clau, acosta-la al pany i la porta s’obrirà.

Si ho prefereix, l’horari de recepció per a un registre d’entrada personalitzat a l’HOTEL CENTRE REUS és de 15.00h a 23.00h, tots els dies. Durant aquestes hores, hi ha personal d’assistència per a solucionar-li els seus dubtes i facilitar-li la seva estada al nostre hotel.

Disposem de vigilància i seguretat les 24h. En cas de necessitat, al costat de la màquina acte check-in està indicat el número de telèfon d’emergència.

Check-in interior

ToT I MOLT MÉS 

A l’Hotel Centre Reus, la teva comoditat és la nostra prioritat. Esperem que gaudeixis de tots els serveis que oferim i que la teva estada sigui inoblidable. No dubtis a contactar amb nosaltres si tens alguna pregunta o sol·licitud especial. Som aquí per a servir-te i fer que la teva visita sigui excepcional en tots els sentits.

Wi-Fi GratuÏt

Estigues connectat en tot moment amb la nostra connexió Wi-Fi d’alta velocitat, disponible en totes les àrees de l’hotel.

VistEs Especials

Algunes habitacions ofereixen vistes úniques de la ciutat o detalls especials que realcen la teva experiència.

Bar I RESTAURANT CÈNTRIC

Gaudeix de plats deliciosos al restaurant Cèntric, situat als baixos de l’edifici de l’Hotel Centre Reus. L’oferta gastronòmica està dissenyada per a satisfer els paladars més exigents..

NETEJA i Manteniment

Mantenim les nostres instal·lacions en perfecte estat de neteja i manteniment per a garantir la teva comoditat i seguretat.

Informació Turística

Si desitges explorar Reus i els seus voltants, el nostre personal estarà encantat de proporcionar-te informació turística i recomanacions locals.

Recepció

El nostre equip de recepció està a la teva disposició de 7 a 23 hores  per a ajudar-te amb qualsevol pregunta o sol·licitud que puguis tenir.

ENCARA no estÀs convenÇUT?

ENCARA NO ESTÀS CONVENÇUT?