Google analytics:

Trapezi Reus

maig 22, 2023 | Novetats

Cap de setmana espectacular amb la Fira Trapezi Reus.

 

Fira Trapezi de Reus, el cap de setmana en què la ciutat es transforma en un autèntic paradís circense.

Amb la celebració de la 27a edició de la Fira Internacional de Circ de Catalunya, Trapezi Reus, podràs submergir-te en un meravellós món de màgia.

La Fira Trapezi Reus és l’esdeveniment més destacat de l’any per als amants del circ i, una vegada més, converteix a Reus en l’epicentre mundial d’aquest art mil·lenari. Amb una programació dissenyada per a tots els públics i edats, enguany s’ha posat un èmfasi especial a portar de tornada el talent local a la ciutat i a fer costat als artistes emergents de tot arreu.

Des del dimecres, quan va donar principi aquesta emocionant festa circense, més de 40.000 espectadors s’han reunit per a gaudir dels espectacles que s’han dut a terme en tots els racons de Reus. El Trapezi Reus ha aconseguit crear una atmosfera màgica, que ha contagiat a vilatans i visitants per igual.

El Trapezi Reus és el lloc perfecte per a submergir-te en la màgia del circ. Gaudeix de moments inoblidables al costat dels teus éssers estimats. I per a completar la teva experiència, et convidem a passar el cap de setmana a Hotel Centre Reus!

El nostre hotel està situat en el cor de la ciutat, la qual cosa et permetrà gaudir plenament de tot el que el *Trapezi Reus té per a oferir. Després d’un dia ple de riures, emocions i sorpreses circenses, podràs relaxar-te en les nostres còmodes habitacions.

No et perdis l’oportunitat de gaudir de la Fira Trapezi de Reus. Aprofita per a passar un cap de setmana en la nostra encantadora ciutat. Et garantim que viuràs moments màgics i t’emportaràs records que duraran per sempre!

T’esperem a Hotel Centre Reus!

tu placer es nuestra

Prioridad