Passa les teves vacances de Sant Joan a Reus

juny 19, 2024 | Sense categoria

Passa les teves vacances de Sant Joan a Reus

 

Reus, coneguda com la ciutat modernista per excel·lència, és un destí perfecte per gaudir de les teves vacances de Sant Joan. Durant aquest període, la ciutat es transforma amb moltes activitats i festes, coincidint amb la festa major de Sant Pere. Si estàs pensant a visitar-nos, et recomanem allotjar-te a l’Hotel Centre Reus, situat al cor de la ciutat, per no perdre’t cap detall d’aquesta festa.

 

La Màgia de Sant Joan a Reus

La nit de Sant Joan, coneguda com la nit més màgica de l’any, és sinònim de fogueres, petards i diferents activitats. A Reus, aquesta nit es viu amb una intensitat especial. Les places i carrers s’omplen de gent que surt a celebrar l’arribada de l’estiu amb música, ball, entre d’altres.

 

Les Festes Majors de Sant Pere

Per si no fos prou, durant aquests dies també se celebren les festes majors de Sant Pere, el patró de Reus. Les festes de Sant Pere són un dels esdeveniments més esperats de Reus, i ofereixen una varietat d’activitats per a tots els gustos i edats. Des de les cercaviles tradicionals amb gegants i capgrossos, fins als concerts i actes culturals.

 

Activitats imprescindibles

Revetlla de Sant Joan: gaudeix de la nit més llarga de l’any amb les fogueres i els petards que il·luminen la ciutat. És una experiència màgica que no et pots perdre.

Baixada de la Mulassa: un dels moments més esperats de les festes de Sant Pere. La Mulassa, una figura tradicional de les festes, recorre els carrers del centre acompanyada de música i ball.

Actuacions castelleres: reus és una ciutat amb tradició castellera. Durant les festes, podràs veure diverses actuacions de castells que et deixaran sense alè.

Concerts i espectacles: la Plaça Mercadal i altres punts de la ciutat s’omplen de música en directe i espectacles per tots els gustos.

 

No esperis més i reserva la teva estada a l’Hotel Centre Reus per gaudir de les festes de Sant Joan i Sant Pere.

tu placer es nuestra

Prioridad