Roses de Reus

maig 6, 2023 | Novetats

Roses de Reus, la festa que dona homenatge a la rosa.

Divendres passat 5 de maig, es va donar el tret de sortida al festival de Roses de Reus. La festa que dona homenatge a la rosa, l’emblema de la ciutat.

Les decoracions van estar exposades des de la tarda del divendres fins al diumenge i van ocupar diferents façanes i espais de la ciutat.

El Palau Bofarull, el Palau Municipal seu de l’Ajuntament de Reus, El Círcol, l’Institut Pere Mata, la plaça del Mercadal, la Llotja i el Antic Dispensari, van ser un d’aquests espais.

La iniciativa de “Roses de Reus” és de la regidoria de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, amb la col·laboració de la regidoria de Via Pública amb les brigades municipals, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. Amb la participació del Centre de Lectura i de l’Escola d’Art i Disseny de Reus de la Diputació de Tarragona, l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus i el Grup de Patchtwork del Centre Cívic Ponent.

També s’han sumat les entitats comercials de la ciutat i els Mercats de Reus.

Així que a Hotel Centre Reus, t’animem que l’any que ve vinguis a passar un cap de setmana increïble durant aquestes dates.  Gaudiràs del relax al nostre hotel i de la meravellosa olor de roses que desprèn la nostra ciutat.

tu placer es nuestra

Prioridad