Google analytics:

Reus s’omple de roses

maig 5, 2022 | Novetats

Roses

Si hi ha alguna cosa que caracteritza la ciutat de Reus a part del bon vermut, són les roses.

Aquest cap de setmana, del 6 al 8 de maig, la nostra ciutat s’omple amb les seves flors emblemàtiques per a la segona edició de Roses a Reus, sent aquesta molt més espectacular que l’anterior, duplicant la quantitat de roses que ompliran la ciutat.

El Palau Borafull, el Circol, l’Ajuntament de Reus i la Casa Navàs són alguns dels llocs icònics que podrem trobar plens de vida i amb més bellesa que l’habitual.

El disseny d’aquests edificis anirà a càrrec dels estudiants de l’escola d’art i Disseny i de l’institut d’horticultora i Jardineria de Reus.

Aquest cap de setmana podrem gaudir de més activitats a la nostra ciutat, ja que se celebrarà la 75a edició del Concurs Exposició Nacional de Roses que s’organitza per part del Centre de Lectura.

D’altra banda, les 50 primeres persones que visitin el Gaudí Centre i tinguin la sort de dir-se Rosa, rebran un petit obsequi: una rosa, unes ampolletes de vermut de Reus i una entrada per a aquest mateix cap de setmana al Centre d’Interpretació sobre la vida i figura de Gaudí, què més es pot demanar?

La Plaça Mercadal també es vestirà de gala per a l’ocasió. Hi podrem trobar una estructura amb el nom de la ciutat plena de roses i els balcons plens de cintes que ompliran de vida els nostres carrers.

En aquests mateixos carrers podrem gaudir d’animacions. La companyia La Tal oferirà a tots els assistents una dinamització des de l’Agència de Reus Promoció fins al centre de Lectura visitant totes les creacions que hem esmentat.

Qui vol perdre’s Reus ple de Roses? Aprofita aquesta oportunitat per visitar la ciutat.

tu placer es nuestra

Prioridad