Google analytics:

Parlem de platges

maig 18, 2022 | Novetats

platges

A poc a poc ens anem apropant a l’estiu i ve de gust visitar les platges i posar els nostres peus al mar.

A la Costa Daurada tenim la sort de comptar amb 90 quilòmetres on es poden trobar fins a 60 platges de sorra daurada i fina, per la qual cosa es torna un dels llocs favorits dels amants del sol i la platja.

Avui, us deixem unes quantes propostes a prop de Reus per poder visitar aquest entorn paradisíac:

 

 CALA FONDA O WAIKIKI

Si us agraden les platges salvatges, Cala Fonda és una de les platges més boniques de la zona. Es troba a Tarragona i és, sens dubte, una de les nostres preferides.

Per accedir-hi, ens hem de dirigir cap a la Platja de La Mora. Un cop allà, aparquem el nostre cotxe i caminem uns 20 minuts pel bosc de la Marquesa, veient diferents platges durant la travessia. És un recorregut apte per a tothom, amb un blau intens que contrasta amb el color vermellós de les roques. La platja té una petita zona nudista.

És una platja verge, per tant, no hi ha comerços a prop. Convé portar menjar i beguda de casa.

 

CALA JOVERA I CASTELL DE TAMARIT

Una altra de les més belles que es poden trobar a la nostra zona és la Cala Jovera, als peus del preciós Castell de Tamarit, a pocs quilòmetres de la ciutat de Tarragona.

És un entorn molt agradable, envoltada de boscos de pins que s’acosten al mar i aporten molta tranquil·litat.

Per aquesta platja passa el camí de Ronda que circula per tota la costa. Si el que busques són guinguetes a peu de platja, pots vorejar el castell i arribaràs a la Platja Tamarit.

 

PLATJA EL DORADO

A Cambrils trobarem un total de 9 platges, de les quals ens agradaria destacar El Dorado. És una platja que es troba a 1 quilòmetre del centre, per la qual cosa no sol estar tan plena com les que es troben a prop del nucli de la localitat.

Es tracta d’una platja d’aigües tranquil·les i poca profunditat, perfecta per gaudir en família.

A diferència de les anteriors, en aquesta es poden trobar diferents guinguetes de menjar i parades per realitzar activitats aquàtiques i passar un dia perfecte.

 

 

Reus és la destinació perfecta per gaudir tant de les platges com de les muntanyes que ens envolten. Aprofita per visitar-nos amb l’arribada del bon temps!

tu placer es nuestra

Prioridad