Google analytics:

La naturalesa oculta del Baix Camp

set. 6, 2021 | Novetats

baix camp

Visitar el Baix Camp no és tan sols recórrer platges i gaudir dels ports de pescadors amb capvespres preciosos. També és caminar per muntanyes i visitar pobles tradicionals replets d’història i matisos.

Aprendre història, conèixer llegendes i visitar museus són activitats que t’omplen tant per dins com per fora. A continuació, us deixem tres llocs amb història per a visitar mentre duri la teva estada al Baix Camp!:

Ermita de Mare de Déu de la Roca:

L’Ermita de la Mare de Déu de la Roca és una de les quals podem veure durant l’excursió de Vilanova d’Escornalbou. Està situada en un cim d’una roca erosionada a 294m d’altura, pel que les vistes estan garantitzades! Està a Mont-Roig, concretament a la muntanya vermella de la Roca.

En tot aquest temps, l’ermita ha sofert diverses guerres i profanacions, encara així, pot continuar sent visitada.

Serra de la Llaberia:

El “Dip” de Joan Perucho és una ruta que s’ha tornat famosa per les seves llegendes, la podràs fer visitant la Serra de Llaberia diuen que per aquí s’han albirat vampirs! La ruta comença travessant el barranc de Santa Marina i es continua fins al mateix Santuari.

La Serra de Llaberia s’ha tornat una atracció turística gràcies al llibre “Històries Naturals”, de Joan Perucho.

Castillo d’Escornalbou:

El Castell d’Escornalbou de Riudecanyes és una peculiar mansió senyorial de principis del S.XX. El complex ha sofert diferents modificacions a causa dels seus enderrocaments causats per la guerra. Actualment pot ser visitat, allí podràs gaudir de les principals figures de la Renaixença catalana.

tu placer es nuestra

Prioridad