Google analytics:

La Festa Major de Reus a l’Hotel Centre Reus

jul. 28, 2023 | Novetats

Benvinguts a Hotel Centre Reus, situat a la ciutat on la tradició i la cultura es troben per a celebrar la millor Festa Major de Sant Pere.

La Festa Major de Sant Pere és considerada la festa més gran de la ciutat de Reus. Tant és el seu significat i rellevància que ha estat declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

 Les festivitats arrenquen amb la revetlla de Sant Joan el 23 de juny.

Marcada per l’arribada del foc del Canigó, un esdeveniment que plena d’energia i anticipació els carrers de la ciutat. Els diables protagonitzen un apassionant cercaviles de foc, anunciant així l’inici d’una setmana plena d’emocionants activitats. No obstant això, és la vespra de Sant Pere, el 28 de juny, quan els actes festius aconsegueixen la seva màxima esplendor.

El dia 28 de juny, tots els grups festius i les autoritats desfilen fins a la Prioral de Sant Pere. Posteriorment, en tornar a la Plaça Mercadal, té lloc la segona “tronada” de la Festa.

Aquesta impressionant tradició pirotècnica es combina amb un magnífic castell de focs artificials, donant pas a una sèrie de festejos que s’estenen per diferents punts de la ciutat. L’alegria i la diversió es prolonguen fins a altes hores de la matinada en la Plaça Mercadal, amb les populars “matinades”, l’emblemàtica “tronada” del “despertar Reus” i una festa animada que dura fins a les deu del matí.

Al matí del 29 de juny, una nova “tronada” sacseja el cor de la Plaça Mercadal.

Aquesta marca l’inici d’una jornada repleta d’emocions. Els grups festius realitzen actuacions mostrant la seva destresa en balls tradicionals. Després, els valents Xiquets de Reus ens impressionen amb la seva actuació castellera.

A l’Hotel Centre Reus, ens sentim emocionats i orgullosos de formar part d’aquesta bella tradició, i d’aquesta ciutat. Estenem una càlida benvinguda a tots els visitants que desitgin submergir-se en la màgia i l’esplendor de La Festa Major de Reus l’any vinent. El nostre hotel està preparat per a rebre’t amb les millors comoditats i serveis, perquè la teva experiència en aquesta festivitat sigui inoblidable.

Uneix-te a nosaltres per a celebrar La Festa Major de Reus, una experiència única que et submergirà en la riquesa cultural i l’esperit festiu de la nostra ciutat!

T’esperem.

tu placer es nuestra

Prioridad