Google analytics:

La Casa Rull

nov. 30, 2021 | Novetats

casa rull

Quan visitem Reus, hi ha uns certs racons que són d’obligada visita, La Casa Rull. Per descomptat ens quedarem plantats admirant les façanes, balcons, i detalls d’un dels moviments arquitectònics més famosos.

Un dels monuments més famosos de Reus és sens dubte la Casa Rull, un edifici obra de l’arquitecte Lluis Domenech i Montaner, per a un notari (Pere Rull i Trilla).

La seva història:

És una casa d’estil modernista, un moviment del qual Reus abandera una gran representació d’aquest amb més arquitectes als carrers com pot ser Gaudí, nascut al mateix Reus i mundialment conegut per les seves obres, Pere Casillas i Tarrats arquitecte dissenyador de la casa Piñol, o el mateix Domenech i Montaner que és l’artífex de la casa Navas, l’institut Pere Mata i altres obres més com de la que avui parlem.

La Casa Rull va ser reformada per l’arquitecte Joan Figuerola, qui va fer un detallat treball d’interiors en 1989 i va restaurar la façana en 1996 per a recuperar el valor arquitectònic d’aquest espai.

Actualment, els seus Jardins són visitables on es fan alguns esdeveniments i trobem una terrassa per a poder gaudir d’un bon Vermut de Reus.

tu placer es nuestra

Prioridad