Google analytics:

Explora la naturalesa: Rutes de Senderisme als voltants de Reus

febr. 8, 2024 | Novetats

Rutes de Senderisme als voltants de la ciutat de Reus.

 

Des d’Hotel Centre Reus, situat en el cor de la ciutat, pots explorar la naturalesa amb emocionants excursions de senderisme que et portaran a impressionants paisatges naturals. Avui et presentem algunes rutes de senderisme properes que no pots perdre’t.

Ruta de la Mussara

A poc més d’una hora amb cotxe des del nostre hotel, la Ruta de la Mussara és una experiència de senderisme que val la pena viure. Situada al parc natural de les Muntanyes de Prades, aquesta ruta ofereix vistes panoràmiques impressionants i un emocionant terreny de muntanya.

 

Ruta de les Gorgues del Glorieta

A una curta distància amb cotxe des de l’hotel, la Ruta dels Gorgues del Glorieta et portarà a unes cascades d’aigua cristal·lina.

 

Ruta de la Serra de Miramar

Aquesta ruta et portarà a través de la pintoresca Serra de Miramar, a pocs quilòmetres de Reus. Gaudeix de senders entre els boscos de pins mediterranis que t’oferiran una experiència única i inoblidable. Deixa’t captivar per la serenitat de la naturalesa!

 

Ruta de la Font Major

Aquesta ruta curta i fàcil et portarà a la Font Major, una font natural. Gaudeix d’un passeig tranquil per senders ombrejats mentre et dirigeixes cap a aquesta font històrica, on podràs gaudir d’un bon descans a la naturalesa.

 

Prepara’t per a una aventura inoblidable des de l’Hotel Centre Reus! Explora la naturalesa!

Estem compromesos a brindar-te una experiència inoblidable durant la teva estada a la nostra encantadora ciutat. Des de la comoditat de les nostres instal·lacions fins a l’emoció d’explorar la naturalesa en família i amics.

Esperem donar-te la benvinguda i ajudar-te a crear records inoblidables als voltants de Reus! No dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip per a obtenir més informació sobre el nostre hotel.

tu placer es nuestra

Prioridad