Google analytics:

El Vermut de Reus

març 2, 2023 | Novetats

La viva tradició de la beguda de la ciutat de Reus.

Es tracta d’una recepta que té el seu origen a Baviera, on s’elabora un licor a base de vi i amb una mescla d’herbes alpines.

El Vermut de Reus és sinònim de qualitat i és conegut molt més enllà de la ciutat. El municipi compta, fins i tot, amb el Museu del Vermut, un establiment de restauració amb l’exposició més gran del món dedicada al vermut.

 

Per què és tan popular el vermut de Reus?

D’una banda, es tracta d’un producte amb una certa aura de misteri, ja que la fórmula exacta és un autèntic secret. I cada vermut de cada elaborador té un toc diferent.

També, perquè s’elabora seguint un mètode propi, una manera de fer que s’ha transmès de generació en generació al llarg del temps.

 

D’on prové el Vermut?

Encara que és una beguda que ha fet la volta al món, el seu origen és típicament europeu. Ho trobem en dues grans famílies: el negre i el blanc. El vermut negre té el seu origen a Itàlia i és més dolç, en canvi, el blanc, creat a França, és més sec i té una graduació alcohòlica més alta.

 

Però el que de veritat fa especial el vermut, és l’experiència de l’hora del vermut.

Ja que Reus, ha mantingut visqui la tradició d’anar a vermut i compartir aquest temps d’oci i conversa amb familiars i amics. Es pot prendre a casa, però sobretot en algunes de les places més ‘vermuteras’ de la ciutat, entre les quals destaquen la cèntrica plaça del Mercadal i els carrers i altres places que l’envolten.

Ara que sembla que arriba el bon temps, a Hotel Centre us recomanem un planazo! Fer una escapada de cap de setmana i venir a visitar la ciutat de Reus per a poder gaudir de la seva hora vermutera, un pla fantàstic que sens dubte voldràs tornar a repetir.

Com hem comentat, els llocs de la ciutat que destaquen per a prendre el vermut és el centre de la ciutat, concretament en la plaça Mercadal, als seus carrers, o en les places del seu voltant. Hotel Centre Reus està situat en el nucli de la ciutat, en el centre de Reus, a tan sols dos minuts caminant de la plaça Mercadal, així que veuen a visitar-nos quan vulguis. T’assegurem que encertaràs!

tu placer es nuestra

Prioridad