Google analytics:

El Tomb de Ravals

set. 20, 2021 | Novetats

tomb de ravals

A Reus hi ha una cosa molt típica per a comprar i passar un dia perfecte en el centre de la ciutat és el “tomb de ravals” que es diu a Reus. Un recorregut d’un quilòmetre i mig ple d’història, de cultura i dels edificis més reconeixibles de la ciutat, abraçant el centre històric on podràs trobar llocs tan importants com la plaça del General Prim o el centre comercial del Pallol.

En aquests carrers podràs trobar qualsevol mena de negoci de la ciutat sempre amb moviment, a més els seus carrers amples i algunes per als vianants completament fan que la visita sigui perfecta per a gaudir d’un dia de compres i relax.

Història:

Aquests Ravals són uns carrers que envolten el barri antic de la ciutat seguint la línia de les antigues muralles medievals (que es poden veure encara en alguns punts com, per exemple, en la plaça del Pallol).

Els ravals que hi ha són: El raval de Santa Anna, el raval de Sant Pere, el raval de Jesús, el raval de Robuster i el raval del Pallol.

En aquests carrers podem trobar una gran quantitat d’edificis històrics de diferents èpoques, des de les ruïnes del Pallol, fins les casa modernistes que conviuen amb els nous negocis de la ciutat.

tu placer es nuestra

Prioridad