Google analytics:

El Teatre Fortuny

gen. 27, 2023 | Novetats

El Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny, un fantàstic pla a la ciutat de Reus.

El Teatre Fortuny és el principal teatre de la població de Reus, sorgit en 1882 per a dotar a la llavors segona ciutat de Catalunya, d’un teatre del nivell d’altres grans ciutats.

El teatre deu el seu nom al pintor Mariano Fortuny, mentre que Francesc Blanc va ser el seu arquitecte i el decorador va ser Josep Puig. En 1919 l’edifici va ser adquirit per la societat El Círcol (El círculo). Després de la guerra es va destinar com a sala de cinema, amb el nom de «Cinema Fortuny» i es va anar degradant, sent poc freqüents les representacions teatrals.

Actualment, està gestionat per l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona, ofereix una programació estable d’octubre a juny. Amb ella combina espectacles de teatre, música, òpera i dansa i oferint una projecció cultural a través d’exposicions, promoció de joves artistes, visites comentades…

Des d’Hotel Centre Reus, t’aconsellem que si vens a visitar la nostra bonica ciutat, no et pots perdre una obra de teatre en el Teatre Fortuny. Ofereixen una gran varietat d’actes, des de teatre, fins a concerts i espectacles, estant a més en un lloc fantàstic, ja que el seu interior és preciós.

A més, ja saps on pots allotjar-te, perquè Hotel Centre Reus tan sols està a dos minuts caminant del Teatre Fortuny.

T’esperem!

tu placer es nuestra

Prioridad