Google analytics:

Espai Comercial de Reus

març 29, 2023 | Novetats

El Tomb, l’espai comercial de Reus

Si Reus és la ciutat comercial de referència del sud de Catalunya, El Tomb de Reus fa referència de la ciutat.

El Tomb de Reus és l’espai comercial de Reus que està format per un 80% dels carrers per als vianants de la ciutat, diverses opcions d’aparcament subterrani per menys de 4€ al dia i una gran oferta de botigues i establiments de serveis.

Què pots trobar en El Tomb de Reus?

En aquest espai comercial trobaràs tot el que cerques: botigues de roba, òptiques, alimentació… També trobaràs establiments de diferents serveis, centres de bellesa i una gran varietat de bars i restaurants per a gaudir d’una experiència de compra única en el cor de Reus.

 

Deixa’t portar per la gastronomia!

Existeixen pocs llocs a Catalunya amb una qualitat i diversitat gastronòmica com la que t’ofereix el Tomb de Reus. Una àmplia varietat de sabors, aromes i textures per a triar. Gaudeix del vermut i dels millors plats en qualsevol dels restaurants i bars del centre de Reus.

En general, El Tomb de Reus és l’espai comercial de Reus, el que uneix a tots els carrers per als vianants del centre de la ciutat i crea un ambient agradable on pots passejar amb qui desitgis mentre gaudeixes del comerç de proximitat.

Et recomanem aquesta experiència, i que aprofitis la teva parada a Reus per a venir a descansar al nostre Hotel.

No tenim cap dubte de què repetiràs!
T’esperem a Hotel Centre Reus.

 

L’espai comercial de Reus

tu placer es nuestra

Prioridad