Google analytics:

Descobreix la gastronomia de Reus al cor de l’Hotel Centre Reus

maig 9, 2024 | Sense categoria

gastronomia reus

Descobreix la gastronomia de Reus al cor de l’Hotel Centre Reus

 

Reus, coneguda com la capital del Baix Camp, no només és famosa per la seva arquitectura modernista, sinó per també per la seva gastronomia. En aquest blog et convidem a descobrir la gastronomia de Reus i els plats i les begudes més emblemàtiques que podràs gaudir durant la teva estada.

 

Els diferents aliments i begudes destacades són:

 

Avellanes

Les avellanes són un dels productes agrícoles més importants de Reus, cultivades als seus camps i als pobles veïns sota les normes de la denominació d’origen amb seu a la ciutat. Aquest fruit sec és apreciat per la seva qualitat i versatilitat culinària.

 

Oli de Siurana

L’oli d’oliva de la denominació d’origen Oli de Siurana té un pes destacat a la regió. Aquest oli d’oliva verge extra és conegut per la seva qualitat excepcional i s’utilitza en molts plats tradicionals de la cuina catalana.

 

Vi de la denominació d’origen Tarragona

El vi produït a la regió sota la denominació d’origen Tarragona és altament valorat pels amants del vi. Amb una varietat del raïm autòcton, aquest vi ofereix una experiència gustativa única.

 

Vermut de Reus

El vermut de Reus és una beguda emblemàtica de la ciutat. Aquesta beguda aromàtica i herbàcia és perfecta per aperitius i s’associa amb la cultura i les tradicions locals.

 

Plim

El Plim és una beguda refrescant amb un subtil gust de plàtan originària de Reus. És una opció per a refrescar-se durant els mesos d’estiu apreciat pel seu sabor únic.

 

Menjablanc

Aquestes postres és una crema a base d’ametlla. Un dolç perfecte de la pastisseria local per a postres o per a berenar.

 

Coca d’ou

 Aquesta coca es degusta el dijous gras, el dia abans de l’inici de la Quaresma. Una coca dolça i esponjosa que es fa amb ous i altres ingredients senzills.

 

A Hotel Centre Reus, estem encantats de compartir la riquesa culinària als nostres hostes i convidar-los a descobrir els sabors únics de Reus.

tu placer es nuestra

Prioridad