Google analytics:

Descobreix la Fira del Medi Ambient de Reus

juny 5, 2024 | Novetats

Descobreix la Fira del Medi Ambient de Reus

 

El pròxim dissabte 8 de juny, la plaça de l’Univers es convertirà en l’epicentre de la consciència mediambiental, amb la celebració de la Fira del Medi Ambient. Aquest esdeveniment, dedicat a l’ecologia, portarà una jornada plena d’activitats educatives d’entreteniment i música en viu amb l’objectiu de sensibilitzar la comunitat sobre la importància de la conservació del planeta.

 

Activitats per tots els gustos i edats

Des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda, la fira oferirà una àmplia varietat d’activitats per totes les edats. Des d’una sessió de yoga a l’aire lliure fins a jocs interactius amb materials reciclats.

També oferiran tallers creatius per reutilitzar roba ja utilitzada, transformant-la amb diferents objectes útils. A més organitzaran un taller de biodiversitat on es podrà construir caixes de nius per diferents animals i un taller de reciclatge de plàstics per convertir els residus en noves creacions.

 

Promovent la responsabilitat ambiental

La jornada disposarà d’un servei mòbil d’autoreparació on els assistents podran reparar petits electrodomèstics, aparells informàtics, bicicletes, entre d’altres.

Durant tot el dia hi haurà jocs de fusta tradicionals per gaudir d’un moment de diversió en família i s’exhibiran les fotografies participants en el concurs de Fotografia Reus Biodiversitat d’aquest any.

 

Concert de clausura

La jornada acabarà amb un ambient festiu i familiar amb l’actuació del grup de música familiar Ambauka. La seva música és molt alegre i les lletres educatives sobre la naturalesa i el medi ambient posaran fi a aquest dia dedicat a la sostenibilitat i la consciència mediambiental.

Vine a hostatjar-te al nostre Hotel Centre Reus durant tot aquest cap de setmana i gaudeix d’aquesta oportunitat única! No et perdis aquesta fira oberta a tothom, on podràs aprendre, divertir-te i contribuir a la protecció del nostre planeta.

tu placer es nuestra

Prioridad