Google analytics:

Celebra el Nadal a Reus amb Hotel Centre

des. 22, 2023 | Novetats

nadal

Sota el títol de Reus és Nadal, per a celebrar les festes, a la nostra ciutat hi ha moltes activitats per a fer durant el mes de desembre.

 

A l’Hotel Centre volem formar part de les teves vacances nadalenques i, per això, t’explicarem què pots fer a la nostra localitat durant aquests dies. 

 

Activitats infantils i familiars

 

Del 24 de novembre al 24 de desembre, a la Plaça de la Llibertat, en l’anomenat Espai Un Nadal Rodó trobaràs una pista de gel, un tobogan gegant, una noria, i moltes altres atraccions per a tota la família. Fins al dia 3 de gener, a la Plaça Anton Borrell hi haurà una altra zona lúdica i d’atraccions infantils, amb castells inflables, jocs mecànics i molt més. 

I per a rebre als patges reials com a inici de la celebració dels Reis Mags, el dijous 28 de desembre, en la Plaça del Doctor Sabater se celebra l’Arribada dels Patges Reials. Després d’aquesta entrada, a partir d’aquest dia i fins al 4 de gener, a la Plaça de la Llibertat hi haurà el Campament dels Patges Reials on els nens podran lliurar les seves cartes a ses majestats. 

I el divendres 5 de gener, a les 16:30h, a la Plaça d’Anton Borrell, tindrà lloc l’Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Més tard, a les 18:30h, en el Carrer Ample, s’iniciarà la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient on podràs gaudir d’una desfilada plena de música i color. 

A més, durant els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 1, 2, 3 i 4 de gener, a l’edifici Tecnoparc de la Fira de Reus (Av. de Bellissens, 40), els més petits de la família podran gaudir de múltiples activitats per a viure la màgia del nadal. 

Mercats nadalencs, representacions teatrals i festa de cap d’any

 

Del 30 de novembre al 21 de desembre, de 9 a 21h, a la Plaça del Mercadal, se celebra el Mercat de Nadal. Aquest mercat compta amb una gran varietat de productes nadalencs, com a adornaments, dolços, i molt més. Del 2 de desembre al 5 de gener, de 9 a 21h, a la Plaça Evarist Fàbregas, en el Mercat d’artesania podràs adquirir una gran varietat de productes artesanals, com a joies, ceràmica, i molt més. 

Els dies 22, 23, 25 i 26 de desembre, a les 20:00h, prop de Peixateries Velles i Fossar Vell, a més podreu assistir a la representació teatral Retaules Vivents per a descobrir la història del Nadal. El 23 de desembre a la tarda, al Carrer Ample, esdevindrà la Wonderwool, la fira de la llana i els productes artesanals. 

I l’últim dia de l’any, el 31 de desembre, a les 23.30 a la Plaça del Mercadal, hi haurà música en viu i molta diversió a la Festa de Cap d’Any

Així que, si vols passar el nadal a Reus i estàs buscant un lloc per a allotjar-te, el nostre hotel és una excel·lent opció. Oferim habitacions còmodes i acollidores a preus assequibles. A més, estem situats en una zona cèntrica, a prop de totes les activitats nadalenques. 

No et perdis l’oportunitat de passar un Nadal inoblidable a Reus!

tu placer es nuestra

Prioridad