fbpx

Coneix els serveis de l’Hotel Centre Reus

ag. 14, 2024 | Sense categoria

serveis

Coneix els serveis de l’Hotel Centre Reus

 

Si estàs pensant a visitar Reus i vols allotjar-te en un lloc còmode, modern i amb encant local l’Hotel Centre Reus és la teva millor opció. Aquí t’expliquem tot el que oferim perquè gaudeixis al màxim de la teva estada.

 

Esmorzar al Restaurant

A l’Hotel Centre Reus ens agrada començar el dia amb bon peu. Per això, t’oferim l’esmorzar al Restaurant, situat a la planta baixa de l’hotel. Per només 14€ per persona (gratuït per a nens menors de 4 anys), podràs gaudir d’un bufet variat amb productes típics de la gastronomia mediterrània, tant salats com dolços.

 

I no només això, a l’hora de dinar i sopar, els nostres clients poden degustar la cuina local amb descomptes especials al restaurant. Un avantatge més de quedar-te amb nosaltres.

 

Sala Vending: un espai relaxat

Per aquells moments en què et ve de gust un Snack o una beguda, la Sala Vending és el teu lloc. Aquest espai està pensat perquè puguis prendre’t un descans, treballar o simplement gaudir d’un cafè abans de sortir a explorar la ciutat. A més, la sala està equipada amb microones i planxa per la teva roba perquè no et falti de res durant la teva estada.

 

Auto Check-In: fàcil i ràpid

A l’Hotel Centre Reus ens preocupa el teu temps, per això tenim un servei d’Auto Check-In molt senzill. Només necessites el teu número de reserva, DNI o passaport, i una targeta de crèdit amb PIN. Segueix les instruccions a la pantalla i obtindràs la teva clau per accedir a l’habitació i a l’hotel.

 

Si prefereixes un registre més personalitzat, el nostre equip de recepció està disponible de 15:00h a 23:00h cada dia per ajudar-te amb el que necessitis. I, per garantir la teva seguretat, tenim vigilància 24 hores.

 

I molt més: serveis addicionals

Nosaltres cuidem tots els detalls perquè la teva experiència sigui perfecta. Gaudeix de Wi-Fi gratuït, visites espectaculars des de l’habitació, un servei de neteja i manteniment i informació turística perquè puguis aprofitar al màxim la teva visita a Reus.

 

Si encara tens dubtes, vine i descobreix tot el que l’Hotel Centre Reus t’ofereix. La teva comoditat és la nostra prioritat!

tu placer es nuestra

Prioridad